Menu

Voorgerechten

Kaaskroketten van de hand van de patron

Garnaalkroketten van de hand van de patron

Scampi met gember, look en koriander op bedje van frisse sla

Carpaccio van Belgisch WitBlauw rund en Parmezaan

Broodjes met hofmeesterboter

 

voor de kids only

Kipnuggets met frietjes

Frikandel met frietjes

Visstick met frietjes

 

Hoofdgerechten

Ribbetjes gebakken op de lava grill

Filet mignon van Belgisch WitBlauw rund

Mixed Grill (steak, lamskotelet, kipfilet, spiering, worstje)

Lammskoteletjes met look

Côte à l’os van Belgisch WitBlauw rund (±1250 gr. voor 2 pers - saus naar keuze)

Tomate crevettes (met Oostendse garnaaltjes)

Gebakken tongetjes

Vispannetje Oostende (kabeljauw, zalm, griet, garnaaltjes)

Scampi in de look

Scampi Carnac, met Ricard en room, pikant

Kaaskroketten van de hand van de patron

Garnaalkroketten van de hand van de patron